Úžasná Mattoni . . .

28.02.2009 13:46

Dovolujeme si vám představit jeden dokument, který nám byl zaslán . . .  Jak vidno, selhal stát a vše co stalo a děje se dál, je věcí nás všech, ať jsme konzumenti Mattonky (brrrr, já nééé!), nebo daňoví poplatníci či vlastenci!

Autor s šířením souhlasí a v dopise mimo jiné píše:

 "Já nemůžu Mattonku ani vidět, natož pít. Mimochodem italská firma, která značku dnes vlastní, nemá s Mattonim nic společného. Než stáčírnu v Kyselce koupila, byla to zcela neznámá firmička na limonádu. Dnes vlastní i Poděbradku a Dobrou vodu. To co dnes vyváží jako minerálku Mattoni, už s původní Mattonkou nemá moc co do činění.
Rabujou tak zběsile, že těží z mnoha vrtů, kterými prošpikovali okolí Kyselky (lidem v Kyselce se ztrácí ze studní voda, což generace nepamatují), z těch vrtů to pak stáčejí do obrovské nádrže a rvou do toho kysličník uhličitý. Takže něco jako si doma vyrobíte pomocí bombiček sifon. A užiteční idioti si tuhle kyselku dávají v pětihvězdičkových hotelech za 50Kč za 2,5 dcl! Původní Ottův pramen vyvěrá do rumiště, jak je vidět na fotografii."
To jen tak... Srdečně zdravím!  Studie: Mattoni.pdf (2,3 MB)

Zpět