KRYSTAL SUPER-NN VÁS OCHRÁNÍ PŘED RAKOVINOU

07.03.2010 10:48

Elektromagnetický smog, který produkují veškerá elektrická zařízení, je zdraví škodlivý. Máte-li u sebe krystal Super-NN, pak jste před negativními účinky EMF smogu chráněni. Zejména EMF mobilních sítí a telefonů nám velice zkracuje život. A tak pokud nechcete díky mobilu onemocnět rakovinou mozku, spolu s telefonem mějte sebou vždy krystal Super-NN!

TABU PROLOMENO: Znepokojení vědci došli ke kontroverznímu závěru: Mobilní telefony jsou nebezpečné, ale může to být mnohem horší…

Stále znepokojenější armáda mezinárodních vědců došla ke kontroverznímu závěru:

„Elektrosmog“, který začal vznikat nejdříve s nástupem elektrické rozvodné sítě před sto lety a nyní obklopuje každého obyvatele Země, je zodpovědný za mnoho nemocí, které lidi mrzačí nebo zabíjí.

Během posledních 100 let jsme metodicky vyplňovali elektromagnetické spektrum daleko za hranice, než se vyskytuje v přírodě.

V současné době vývoj poukázal na rostoucí nebezpečí EMF znečištění a na životně důležitou potřebu se jím zabývat.

V r. 2007 Pracovní skupina bioiniciativy vydala 650 stránkovou zprávu, uvádějící, že více než 2000 studií (mnohé z nich nanejvýš aktuálních) podrobně popisuje toxické účinky MEF ze všech zdrojů. Chronické vystavení dokonce i radiaci nízké úrovně (jako z mobilních telefonů) může způsobit řadu druhů rakoviny, narušit imunitu a přispět k Alzheimerově nemoci a demenci, onemocnění srdce a mnoha dalším onemocněním.

Navíc každá studie o mozkových nádorech, která se zabývá obdobím 10 let a více, ukazuje na zvýšené riziko rakoviny mozku.

Nedávná studie ze Švédska je obzvláště děsivá a uvádí, že pokud jste začali používat mobilní telefon jako pubescent, máte 5x vyšší riziko rakoviny mozku, než ti, kteří ho začali používat jako dospělí.

Další nedávná studie ukázala, že expozice nízkonapěťovým signálům o nízko frekvenci (1-100kHz) nebo „špinavé elektřině“ může značně zvýšit riziko melanomu, rakoviny štítné žlázy a rakoviny dělohy. Tyto signály jsou z velké části vedlejšími produkty elektroniky, jako moderních energeticky úsporných přístrojů, televizí, audiověží a dalších zařízení zábavního průmyslu.

Tato elektronická zařízení používají nižší napětí, než ostatní přístroje, a tato manipulace proudem vytváří komplexní elektromagnetické pole. Toto pole nejen že vyzařuje do bezprostředního okolí, ale putuje také podél domovních nebo kancelářských rozvodných drátů do sousedství.

„Poprvé v naší evoluční historii jsme vytvořili zcela sekundární, virtuální, hustě komplexní prostředí – elektromagnetickou polévku – že v podstatě překrývá a narušuje lidský nervový systém,“ říká Michael Persinger, PhD., neurolog Laurentianské univerzity, který studoval účinky EMF na rakovinné buňky.

A zdá se, že více než sto let poté, co Thomas Edison rozsvítil svoji první žárovku, zdravotní důsledky tohoto nepřetržitého narušování nyní začínají být dokumentovány.

Zpět